Selecteer een pagina

Hoe installeer ik de app?

De app installeren Als je de ThisLine app op je telefoon installeert kan je altijd makkelijk bij de community Van politie tot defensie en van ambulance tot beveiliging. In onze community ben je rechtstreeks in contact met hulpverleners uit Nederland & België in een veilige community. zonder in te loggen en krijg je relevante notificaties ook […]

Geschreven door:

ThisLine

De app installeren

Als je de ThisLine app op je telefoon installeert kan je altijd makkelijk bij de community

Van politie tot defensie en van ambulance tot beveiliging. In onze community ben je rechtstreeks in contact met hulpverleners uit Nederland & België in een veilige community.

zonder in te loggen en krijg je relevante notificaties ook binnen, geen zorgen: de app werkt niet zo verslaven als Facebook en we gebruiken je gegevens ook niet om te adverteren.

Installeren voor IOS

https://apps.apple.com/nl/app/huddle-community-e-learning/id1447940450

Installeren voor Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webuildapps.huddle&hl=en&gl=US

Veilig Systeem.

We gebruiken de betrouwbare en zeer veilige app van TheHuddle, dit is ook het icoontje wat zal verschijnen als je de app installeert op je telefoon. Geen zorgen, je kan gewoon inloggen met hetzelfde account als waarmee je op internet inlogt.

Andere Artikelen

ThisLine App iPhone

De ThisLine community is beschikbaar als web-app. Dit betekend dat je hem heel makkelijk kan opslaan op je telefoon en dat deze vervolgens werkt als app. Makkelijk toch! Hieronder vind je een korte uitleg.

Thin Blue Line

Thin Blue Line

Letterlijk vertaalde staat thin blue line voor de "dunne blauwe lijn", wij refereren naar Thin Blue Line, dit is hoe deze term ook in Nederland het meest bekend is. Dit heeft als oorzaak dat de term van origine uit de VS en UK is overgekomen. Bij ThisLine...

Lees ook ons blog