Hulpverleners Voordeel

HΓ©t voordeel programma voor hulpverleners in Nederland.

Hulpverleners Pas

HΓ©t platform voor hulpverleners

πŸ’Ά Meer dan korting

Als je jouw account aanmaakt profiteer je niet alleen van kortingen en voordelen bij partners, wij willen juist meer doen dan dat. Via het platform vind je jouw kortingen Γ©n kan je de verbinding zoeken met collega's van alle disciplines. Maar wel alléén met collega's.

Thin Blue Line

πŸ‡ΊπŸ‡Έ πŸ‡¬πŸ‡§ Heel gebruikelijk...

In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is een korting of extraatje heel gebruikelijk, via diverse partijen kan je jouw status als first responder claimen en ontvang je bij veel bedrijven forse kortingen of gratis upgrades. Het is onze missie om dit ook in Nederland te introduceren. 
HAP Huisartsenpost

πŸ‘ŠπŸ» Jouw werk doet ertoe   

Jouw werk als first responder doet er toe en vraagt veel van jou en je gezin, dat verdiend soms een klein beetje extra waardering in een wereld waar steeds meer wordt gevraagd. Wij doen het niet voor de promotie of bonus. Wij doen werk vanuit ons hart en met passie en toewijding, dag en nacht. 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. 

πŸ’³ Hulpverleners Pas (NIEUW)

Met de hulpverleners pas kan je (binnenkort) ook bij lokale partners profiteren van korting of voordelen, je krijgt de pas automatisch als je jouw account hebt gemaakt.

Gecontroleerde Acccounts

Alle accounts in de community worden gecontroleerd en gemonitord zodat we altijd zeker weten wie er toegang heeft. Je hebt binnen 2 dagen toegang.

Veilig & Snel

De community werkt super snel en de omgeving is goed beveiligd dankzij de moderne technieken en servers van onze Nederlandse partner.

Onze missie: hulpverleners voordeel zo breed mogelijk beschikbaar maken.

Ga naar het partner overzicht en bekijk alle bedrijven die al meedoen.

Join the club!

We vragen een minimale onkosten vergoeding van slechts β‚¬3,95 per jaar.Tevens kunnen we door de betaling verifiΓ«ren dat jij ook echt bent wie je zegt dat je bent. De betaling en je profiel in de community zijn gescheiden van elkaar wat het proces extra veilig maakt.

Headerfoto: Venema Media