Hulpverleners Voordeel

Hét voordeel programma voor hulpverleners in Nederland, profiteer van korting, upgrades of andere voordelen wanneer je lid bent van ons platform.

Een échte blijk van waardering.

Als hulpverlener sta jij 24/7 klaar om hulp te bieden aan hen die dat behoeven. Mooi gezegd natuurlijk, en dat doe je met veel toewijding en passie. Daar mag soms iets tegenover staan.

Dankzij onze partners profiteer jij naast een exclusieve en landelijke community voor hulpverleners van voordeel en korting bij webshops en winkels in heel Nederland.

 

Meer dan korting

 Als je jouw account aanmaakt profiteer je niet alleen van kortingen en voordelen bij partners, wij willen juist meer doen dan dat. Via het platform vind je jouw kortingen én kan je de verbinding zoeken met collega’s van alle disciplines. 

Heel Normaal.

In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is het heel gebruikelijk dat hulpverleners een kleine korting of gratis upgrade krijgen bij winkels en webshops. Het is onze missie om dit ook in Nederland te introduceren. 

Een aantal partners:

Krijg ik korting?

Alle partners van ThisLine. Of eigenlijk partners van hulpverleners zoals jij vind je in de community. Het is noodzakelijk dat je een goedgekeurd profiel hebt op ons platform.

Hulpverleners Voordeel

Word meteen lid