Selecteer een pagina

Repeat Audio is partner van hulpverleners!

Over het bedrijf

Hoe vaak heb je al een nieuw device moeten kopen, omdat iets kleins niet te repareren was? Sucks right? Omdat devices steeds moeilijker uit elkaar te halen zijn, is jouw oude device waarschijnlijk ‘thermisch gerecycled’ – fancy term voor ‘verbrand’. En het ergste van alles; nog steeds wordt elektronisch afval gedumpt op velden in Afrika, waar het eindigt in open vuren. Het Nederlandse audiomerk Repeat wil deze industrie veranderen. En als echte muziekliefhebbers ontwikkelden ze een koptelefoon met een waanzinnige sound en unbeatable service; levenslang gratis reparaties. Ongelukje gehad? Of zijn je paddings versleten? Bestel gratis een vervangend onderdeel. Je krijgt ook een retourenvelop, zodat Repeat jouw oude onderdeel weer kan hergebruiken. Deze service bieden ze altijd, jouw leven lang! Hun nieuwste model, de PRINCE, staat qua specificaties gemakkelijk naast de topmodellen van Sony en Bose en Repeat krijgt lovende expert-reviews over de kwaliteit. De PRINCE heeft een perfecte afspeelkwaliteit met een zorgvuldig getunede akoestische weergave die zorgt voor een ongekend diepe bas, een warm middengebied en helder hoog.

http://repeat.audio

Repeat Audio kortingscode

Repeat Audio is partner van hulpverleners sinds 11/01/2024, sinds die datum kan je als hulpverlener exclusief profiteren van 10% Korting indien je lid bent van hét hulpverleners platform van Nederland.

10% Korting voor hulpverleners

Speciaal voor hulpverleners die lid zijn van het hulpverleners platform van ThisLine is de volgende korting/voordeel beschikbaar: 10% Korting Deze korting kan je innen op de volgende manier(en): online met kortingscode.

Hulpverleners, zorgverleners en defensie personeel kunnen lid worden van hét hulpverleners platform van Nederland.

Profiteer ook van voordeel bij onze andere partners:

Meer laden