Selecteer een pagina

Missie & Visie

Samen sterk: first responders van alle kolommen meer met elkaar verbinden. Daarnaast willen we meer waardering en begrip creëren voor deze doelgroep.

Thin Line

ThisLine is oorspronkelijk ontstaan vanuit de thin line gedachte zoals deze in de verenigde staten meer bekend is dan in Nederland. Met ThisLine bedoelen we de gezamenlijke lijn, deze lijn. Zonder af te doen aan alle individuele kolommen/kleuren.

https://www.youtube.com/watch?v=VkVXJanKhmE

Community & Merchandise. Niet andersom.

Wij zijn hét merk voor jou als first responder. Van hulpdiensten tot acute zorg en van beveiliging tot defensie. Jij bent er als eerste bij en je bent trots op wat je doet. Bij ThisLine bieden we een community en een mogelijkheid om dit uit te dragen, zonder op te vallen. Een ander belangrijk onderwerp is ons programma, dit is uniek in Nederland & België. Hier kunnen bedrijven voordelen en kortingen aanbieden aan hulpverleners via de community. De community is alleen beschikbaar voor jou als first responders, en daarmee dus een unieke portal voor bedrijven om aan deze doelgroep hun waardering uit te spreken.

One Thin Line – Samen Sterk.

Iedere kolom kent zijn eigen thin line. De thin line staat voor gevallen collega’s en de dunne lijn die jouw kolom verdedigd. Bij de politie een dunne lijn tussen goed en kwaad en bij de witte kolom bijvoorbeeld tussen leven en dood. Maar ook de dunne lijn waar we als first responders tegenwoordig op balanceren in de maatschappij, de ene dag ben je een Hero en de andere dag een zero. Iedereen heeft zijn mening klaar maar wij houden onze rug recht en doen wat gedaan moet worden en waarom we het werk zijn gaan doen.

Als first responder ken je het gevoel na een gezamenlijk incident: dat hebben we goed gedaan met elkaar. Er is goed samengewerkt en iedere kolom heeft zijn steentje bijgedragen aan de best mogelijke uitkomst. Dat geeft een gevoel van verbondenheid en eenheid, precies dát gevoel is de basis voor ThisLine. Verbinden met elkaar. Niet alleen tijdens het werk, maar ook daarna hebben we veel van elkaar te leren en lijken we meer op elkaar dan we denken. Samen klaren we de klus en samen hebben we een enorm sterk netwerk, ook buiten diensttijd en ook als je hebt besloten iets anders te doen. First responder ben je altijd, het vraagt een bepaald type mens, en die mens,  kan de verbinding zoeken bij ThisLine en zich identificeren met het merk, jouw merk. Geen “Just Do It” maar: “Defend The Line”. Uiteindelijk hebben we dus ook een gezamenlijke thin line: “One Thin Line” noemen wij dat.

Interpretatie Thin Lines en kolommen

Wereldwijd zijn er diverse interpretaties voor de thin line, hieronder vind je onze interpretatie, dit is hoe de thin lines wereldwijd het meest bekend staan en hoe ze het beste passen in de Nederlandse structuur. Wil je meer weten over de verschillende thin lines, bekijk dan onze kennisbank. Wat we bij ThisLine belangrijk vinden is dat we de individuele thin lines met trots uitdragen maar dat uitingen en producten juist voor iedere kolom van toepassing zijn en het “Samen Sterk” gevoel uitdragen.

 

We zitten er achter ThisLine?

 

Martijn Meijer

Martijn is de oprichter en samen met Danny mede eigenaar van ThisLine en werkt als ambulancechauffeur en vrijwilliger bij de brandweer. Martijn regelt de meest digitale zaken zoals de website en marketing, voor zijn werk bij de hulpdiensten werkte hij als ondernemer in de web/reclame wereld met een eigen reclamebureau. Martijn woont in Sappemeer (bij Groningen).

Danny Tolhuis

Danny is na enkele maanden aangesloten bij het ThisLine initiatief, dat was in 2020. Danny werkt als beroepsbrandweerman/duiker bij Brandweer Flevoland en is woonachtig in de stad Groningen.

Ilse Manting

Ilse is de partner van Martijn en assisteert bij de marketing, communicatie en administratie, een belangrijke hulp op de achtergrond! Daarnaast schrijft Ilse soms verhalen over hoe het is om een partner te hebben die werkt als first responder en brengt ze vaak een frisse blik binnen ThisLine. Ilse werkt zelf als fysiotherapeut en heeft voorheen gewerkt als verpleegkundige.

Over het bedrijf

We zijn geen belangenorganisatie of kwaliteitsregister, maar een particulier initiatief met KVK-inschrijving. De community is voor ons op dit moment een behoorlijke investering iedere maand, maar we geloven dat we daar met genoeg leden en partners (vandaar de bijdrage bij aanmelden) uiteindelijk iets kunnen opzetten wat er nog niet is, namelijk een community van gelijkgestemden, in dit geval first responders in Nederland & België. Ook de merchandise-inkomsten gaan op dit moment naar het platform. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er onderaan de streep wat overblijft, op dit moment investeren we vooral eigen geld, maar winst is niet het hoofddoel. Zonder inkomsten kunnen we niets organiseren, opzetten of online houden, zo simpel is het ook.