Motivatie playlist voor hulpverleners

1 april 2024

We kunnen allemaal wel eens een dosis motivatie gebruiken. Of het nu is om onszelf op te peppen voor een intensieve workout, omdat we geconfronteerd worden met een berg studiemateriaal die we nog door moeten werken voor een opleiding, of op de momenten dat we ons afvragen waarom we nog doen wat we doen. Het zijn deze momenten die ons herinneren aan de kracht en het belang van veerkracht, doorzettingsvermogen en de onuitputtelijke wil om vooruit te gaan.

Bij ThisLine begrijpen we dit maar al te goed. We weten hoe veeleisend en uitdagend het werk van hulpverleners kan zijn. Het vraagt om een ongekende toewijding, niet alleen van jezelf, maar ook van de mensen om je heen. Het is werk dat je niet zomaar doet; het is een roeping, een passie, en voor velen een cruciaal onderdeel van hun identiteit. Daarom willen we er zijn voor jou, als collega hulpverlener, op elk moment dat je die extra motivatie nodig hebt.

Met trots introduceren we daarom de ThisLine afspeellijsten – speciaal samengesteld voor jou. Muziek heeft de unieke kracht om ons te inspireren, motiveren en ons door de zwaarste momenten heen te helpen. Of je nu bezig bent met een intense workout, uren aan het studeren bent voor die ene belangrijke toets, of gewoon even een moment nodig hebt om jezelf te herinneren aan het waarom achter je dagelijkse inzet; deze afspeellijsten zijn er voor jou.

Voor Spotify-gebruikers: We hebben een speciale ThisLine Spotify-afspeellijst gemaakt die je kunt beluisteren en toevoegen aan je bibliotheek. Vind jouw nieuwe motivatiebron via deze link: ThisLine Spotify Playlist.

Voor Apple Music-gebruikers: Ook IOS-gebruikers worden niet vergeten. We hebben een inspirerende afspeellijst samengesteld die je kunt toevoegen aan je Apple Music-bibliotheek. Blijf gemotiveerd en geïnspireerd met de ThisLine Motivatie-afspeellijst, beschikbaar via deze link: ThisLine Apple Music Playlist.

We zullen deze afspeellijsten regelmatig bijwerken met nieuwe tracks om je te blijven inspireren en motiveren. Muziek is een krachtige bondgenoot in de uitdagingen die we dagelijks aangaan. Het kan ons helpen om te herinneren waarom we doen wat we doen, en om die innerlijke kracht te vinden om door te gaan, zelfs wanneer de zaken moeilijk worden.

 

Geschreven door:

ThisLine

Nieuwste Podcast

Instagram

Vinden jullie het ook zo RUSTIG? #Rustig #quite #rwoord #hulpdiensten #jinx #politie #brandweer #ambulance #uitloop
🔥 Hoe je één ding doet, doe je alles. #motivatie #hulpverleners #firstresponders #politie #brandweer #ambulance #defensie #blauwlicht #bluelight
🔥 Ben jij al lid van ons gesloten online platform voor geüniformeerde hulpverleners, acute zorg & defensie? 

Je maakt deel uit van een landelijk netwerk van collega’s van alle kolommen en profiteert van voordeel bij bedrijven zoals @upfront @balzygrooming @meditationmoments_nl @nha_opleidingen @woonveilig én krijgt toegang tot exclusieve merchandise.
.
#hulpverleners #politie #brandweer #ambulance #acutezorg #blauwlicht
👊🏻 THISLINE - DEFEND THE LINE

THISLINE staat voor de samenwerking, trots en verbinding die we als hulpverleners, zorgverleners en militairen met elkaar delen. Mensen met dezelfde bloedgroep, mensen die dezelfde taal spreken en mensen die naar voren stappen als dat nodig is.

DEFEND THE LINE staat voor het verdedigen en versterken van de gezamenlijke lijn die ons als hulpverleners verbindt. Het staat voor een grens waar je niet overheen gaat. Het gevoel dat je hebt na een geslaagde inzet met collega’s van meerdere disciplines. Samen klaren we de klus. En samen staan wij écht ergens voor. Het betekent ook een grens waar je niet overheen gaat en de dunne lijn die we in het werk bewandelen tussen held of lul van de dag. Met elkaar doen we werk dat zichtbaar is voor de maatschappij en waar je soms ongewild op de schopstoel wordt gezet, ondanks je beste intenties. Ons werk is vaak meer dan “alleen werk” en gaat gepaard met passie en veel toewijding.

DEFEND THE LINE.

#blauwlicht #thisline #thinline #dtl #defendtheline #hulpverleners #trots
Onderwerp Gezondheid - Motivatie

Wil je een reactie achterlaten?

We bieden geen openbare discussie mogelijkheid, een gesprek verder aangaan of juist een nieuwe vraag stellen aan collega’s in heel Nederland kan in onze community exclusief voor hulpverleners.