Selecteer een pagina

Motivatie playlist voor hulpverleners

We kunnen allemaal wel eens een dosis motivatie gebruiken. Of het nu is om onszelf op te peppen voor een intensieve workout, omdat we geconfronteerd worden met een berg studiemateriaal die we nog door moeten werken voor een opleiding, of op de momenten dat we ons afvragen waarom we nog doen wat we doen. Het […]

Geschreven door:

ThisLine

We kunnen allemaal wel eens een dosis motivatie gebruiken. Of het nu is om onszelf op te peppen voor een intensieve workout, omdat we geconfronteerd worden met een berg studiemateriaal die we nog door moeten werken voor een opleiding, of op de momenten dat we ons afvragen waarom we nog doen wat we doen. Het zijn deze momenten die ons herinneren aan de kracht en het belang van veerkracht, doorzettingsvermogen en de onuitputtelijke wil om vooruit te gaan.

Bij ThisLine begrijpen we dit maar al te goed. We weten hoe veeleisend en uitdagend het werk van hulpverleners kan zijn. Het vraagt om een ongekende toewijding, niet alleen van jezelf, maar ook van de mensen om je heen. Het is werk dat je niet zomaar doet; het is een roeping, een passie, en voor velen een cruciaal onderdeel van hun identiteit. Daarom willen we er zijn voor jou, als collega hulpverlener, op elk moment dat je die extra motivatie nodig hebt.

Met trots introduceren we daarom de ThisLine afspeellijsten – speciaal samengesteld voor jou. Muziek heeft de unieke kracht om ons te inspireren, motiveren en ons door de zwaarste momenten heen te helpen. Of je nu bezig bent met een intense workout, uren aan het studeren bent voor die ene belangrijke toets, of gewoon even een moment nodig hebt om jezelf te herinneren aan het waarom achter je dagelijkse inzet; deze afspeellijsten zijn er voor jou.

Voor Spotify-gebruikers: We hebben een speciale ThisLine Spotify-afspeellijst gemaakt die je kunt beluisteren en toevoegen aan je bibliotheek. Vind jouw nieuwe motivatiebron via deze link: ThisLine Spotify Playlist.

Voor Apple Music-gebruikers: Ook IOS-gebruikers worden niet vergeten. We hebben een inspirerende afspeellijst samengesteld die je kunt toevoegen aan je Apple Music-bibliotheek. Blijf gemotiveerd en geïnspireerd met de ThisLine Motivatie-afspeellijst, beschikbaar via deze link: ThisLine Apple Music Playlist.

We zullen deze afspeellijsten regelmatig bijwerken met nieuwe tracks om je te blijven inspireren en motiveren. Muziek is een krachtige bondgenoot in de uitdagingen die we dagelijks aangaan. Het kan ons helpen om te herinneren waarom we doen wat we doen, en om die innerlijke kracht te vinden om door te gaan, zelfs wanneer de zaken moeilijk worden.

 

Populaire Berichten

Beurzen voor hulpverleners (europa)

Beurzen voor hulpverleners (europa)

in dit blog gaan we in op de meest bekende beurzen gerelateerd aan publieke veiligheid en hulpverlening in Europa zodat jij jouw volgende bezoek meteen kan plannen! 💡 We hebben de data bewust weggelaten zodat je altijd de meest recente gegevens kan vinden op...

PTSS geen beroepsziekte bij de Brandweer

PTSS geen beroepsziekte bij de Brandweer

Uit onderzoek van Zembla blijkt dat de zorg en ondersteuning aan brandweermensen met trauma's ernstig tekortschiet. De brandweer heeft weinig zicht op de omvang en ernst van posttraumatische stressstoornis (PTSS) binnen hun eigen gelederen. Brandweerlieden moeten...

Top 3 trauma scharen voor hulpverleners

Top 3 trauma scharen voor hulpverleners

Vandaag gaan we in op de 3 beste en meest veelzijdige trauma scharen / reddingscharen die je als hulpverleners kan toevoegen aan je persoonlijke uitrusting. Deze modellen zijn beschikbaar in Nederland en hebben we allemaal zelf eens getest. Het kiezen van de juiste...

Wil je een reactie achterlaten?

We hebben geen openbare comment sectie, een gesprek verder aangaan of juist een nieuwe vraag stellen aan collega’s in heel Nederland kan in onze community exclusief voor hulpverleners. Een landelijk netwerk van collega’s.