Selecteer een pagina

Een uniek cadeau bij FireTecs

2 augustus 2023

Geschreven door:

Team ThisLine

Tags
Onderwerp Gereedschap - Partners

10% korting voor first responders bij FireTecs

Ben je op zoek naar een uniek cadeau of wil je je bedrijf promoten met bedrukte producten? Zoek niet verder! Fire Tecs is dé plek waar creativiteit en duurzaamheid samenkomen. In deze blog duiken we dieper in wat Fire Tecs zo speciaal maakt en waarom het de go-to plek is voor zowel particulieren als bedrijven.

Wie zijn Fire Tecs?

Fire Tecs is een initiatief van Pia en Marc, die sinds 2020 actief zijn in deze branche. Ze zijn begonnen met het maken van unieke cadeaus van oude brandweerproducten. Ja, je leest het goed, oude brandweerproducten! Naast deze unieke niche zijn ze zich ook gaan specialiseren in productbedrukking onder de naam Promo Tecs.

Lokale Samenwerkingen

Fire Tecs is niet zomaar een bedrijf; ze hebben een hart voor de lokale gemeenschap. Ze hebben veel textiel en andere producten mogen bedrukken voor verschillende bedrijven in en rondom Harlingen. De focus ligt op een fijne samenwerking, waarbij actief wordt meegedacht met de klant.

Klantgerichtheid

Heb je specifieke wensen of ideeën? Fire Tecs staat open voor jouw creativiteit en kijkt graag met je mee om deze wensen te realiseren. Elk product krijgt een persoonlijke touch, waardoor je altijd iets bijzonders in handen hebt.

Waarom Kiezen voor Fire Tecs?

  • Uniekheid: Elk product is uniek en heeft een persoonlijke touch.
  • Duurzaamheid: Door het hergebruiken van oude brandweerproducten dragen ze bij aan een duurzamere wereld.
  • Lokale Focus: Ze werken graag samen met lokale ondernemers en dragen bij aan de lokale economie.
  • Klantgericht: Jouw wensen staan centraal, en er wordt actief met je meegedacht.

Conclusie

Fire Tecs is meer dan een webshop; het is een plek waar creativiteit, duurzaamheid en klantgerichtheid samenkomen. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of je bedrijf wilt promoten, bij Fire Tecs is alles mogelijk.

Contact

  • Telefoon: +31 6 629480144
  • Email: Info@firetecs.nl
  • KVK: 60869135

Bezoek hun website voor meer informatie en volg ze op social media voor de leukste updates!

 

Populaire Berichten

Gesprek: Bas van de Firefighter Stairclimb

Gesprek: Bas van de Firefighter Stairclimb

Het gesprek met Bas van de @firefighter.stair.climb staat online! Alles over wat er komt kijken bij het organiseren van dit evenement terwijl je werkt bij de brandweer en natuurlijk hoe jij je kan voorbereiden De derde editie van de Firefighter Stair Climb vindt...

Prioriteiten

Prioriteiten

Het mag duidelijk zijn dat wij in privé situaties terecht komen waar je normaal gesproken geen enkele notie van hebt. Wat achter de voordeur gebeurt, blijft achter de voordeur. In ons werk krijg je wel eens een inkijk wat er achter die deur gebeurt. Mensen vertellen...

Heethoofd

Heethoofd

Ik schrik wakker van het doordringend gepiep van de pager die in de oplader op mijn nachtkastje staat. Een snelle blik op het display zorgt ervoor dat ik haast ga maken. Een woningbrand in de nacht is meestal serieus. Binnen een minuut zit ik in mijn auto en vertrek...

Wil je een reactie achterlaten?

We hebben geen openbare comment sectie, een gesprek verder aangaan of juist een nieuwe vraag stellen aan collega’s in heel Nederland kan in onze community exclusief voor hulpverleners. Een landelijk netwerk van collega’s.