Team ThisLine
1 min

Een uniek cadeau bij FireTecs

1 min

10% korting voor first responders bij FireTecs

Ben je op zoek naar een uniek cadeau of wil je je bedrijf promoten met bedrukte producten? Zoek niet verder! Fire Tecs is dΓ© plek waar creativiteit en duurzaamheid samenkomen. In deze blog duiken we dieper in wat Fire Tecs zo speciaal maakt en waarom het de go-to plek is voor zowel particulieren als bedrijven.

Wie zijn Fire Tecs?

Fire Tecs is een initiatief van Pia en Marc, die sinds 2020 actief zijn in deze branche. Ze zijn begonnen met het maken van unieke cadeaus van oude brandweerproducten. Ja, je leest het goed, oude brandweerproducten! Naast deze unieke niche zijn ze zich ook gaan specialiseren in productbedrukking onder de naam Promo Tecs.

Lokale Samenwerkingen

Fire Tecs is niet zomaar een bedrijf; ze hebben een hart voor de lokale gemeenschap. Ze hebben veel textiel en andere producten mogen bedrukken voor verschillende bedrijven in en rondom Harlingen. De focus ligt op een fijne samenwerking, waarbij actief wordt meegedacht met de klant.

Klantgerichtheid

Heb je specifieke wensen of ideeΓ«n? Fire Tecs staat open voor jouw creativiteit en kijkt graag met je mee om deze wensen te realiseren. Elk product krijgt een persoonlijke touch, waardoor je altijd iets bijzonders in handen hebt.

Waarom Kiezen voor Fire Tecs?

  • Uniekheid: Elk product is uniek en heeft een persoonlijke touch.
  • Duurzaamheid: Door het hergebruiken van oude brandweerproducten dragen ze bij aan een duurzamere wereld.
  • Lokale Focus: Ze werken graag samen met lokale ondernemers en dragen bij aan de lokale economie.
  • Klantgericht: Jouw wensen staan centraal, en er wordt actief met je meegedacht.

Conclusie

Fire Tecs is meer dan een webshop; het is een plek waar creativiteit, duurzaamheid en klantgerichtheid samenkomen. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of je bedrijf wilt promoten, bij Fire Tecs is alles mogelijk.

Contact

  • Telefoon: +31 6 629480144
  • Email: Info@firetecs.nl
  • KVK: 60869135

Bezoek hun website voor meer informatie en volg ze op social media voor de leukste updates!


Reacties