Korting voor Hulpverleners in Nederland & België bij Wakuli Koffie
Team ThisLine
1 min

Écht verse koffie van Wakuli met korting voor hulpverleners

1 min

Wakuli Koffie: Meer dan Gewoon een Kopje Koffie

Wakuli Koffie is niet zomaar een koffiemerk; het is een beweging. In een wereld waar koffiegiganten de markt domineren, streeft Wakuli naar eerlijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. Het merk is afgeleid van het Swahili-woord 'wakulima', wat 'boeren' betekent. Wakuli gelooft dat de koffieboer de belangrijkste smaakmaker van je koffie is en verdient daarom een eerlijke prijs.

Het Probleem met Traditionele Koffie

Jaarlijks wordt er wereldwijd zo'n 200 miljard aan koffie verdiend, maar slechts 8% daarvan komt bij de koffieboeren terecht. Deze boeren hebben geen controle over de prijs en kunnen amper rondkomen. Dit resulteert in 'Bad Coffee': een mix van goede en slechte bonen die uiteindelijk een saaie, bittere en kartonachtige smaak krijgen.


Wakuli's Oplossing: Directe Relatie en Topkwaliteit

Wakuli heeft een directe relatie met de koffieboeren. Ze weten wie hun bonen verbouwen en vice versa. Dit zorgt voor stabiliteit en vertrouwen in de toekomst. Bovendien gaat Wakuli altijd voor topkwaliteit. De bonen worden met zorg geplukt, gesorteerd en verwerkt, en vervolgens op zo'n manier gebrand dat de smaken volledig tot hun recht komen.

Investeren in de Planeet en een Eerlijke Prijs

Wakuli betaalt een prijs die de kwaliteit beloont en recht doet aan de productiekosten. Daarnaast investeren ze samen met de koffieboeren in regeneratieve productie, wat bijdraagt aan het herstel van de aarde.

Speciale Korting voor Hulpverleners

Nu komt het mooie: als je in de hulpverlening werkt in Nederland of België, kun je profiteren van een speciale korting bij Wakuli Koffie. Het is een kleine manier om 'dank je wel' te zeggen voor al het harde werk dat je doet. Dus of je nu bij de politie, brandweer, ambulance of een andere hulpdienst werkt, Wakuli heeft een speciale aanbieding voor jou.

Conclusie

Wakuli Koffie is meer dan alleen een lekker kopje koffie; het is een stap in de richting van een eerlijkere en duurzamere wereld. En als je in de hulpverlening werkt, is er nu een extra reden om Wakuli te proberen. Geniet van je korting en proost op betere koffie voor een betere wereld! 🌍☕💪

Wil je de korting meteen toepassen? Zorg dan dat je bent ingelogd in de community en klik vervolgens op onderstaande link om meteen naar de korting te gaan: https://community.thisline.nl/conversations/50-korting-of-gratis-verzending-bij-wakuli-koffie

Korting voor Hulpverleners in Nederland & België bij Wakuli Koffie

Wakuli Koffie voor Hulpverleners


Reacties