Ik Zweer Trouw.

23 mei 2024

Geschreven door:

ThisLine

Tags
Onderwerp Algemeen - Mentaal - Verhalen

Elk moment van de dag zetten militairen, politie- en brandweermensen, handhavers en andere hoog-risico professionals zich in voor de veiligheid van anderen. Zij hebben allen ooit trouw gezworen deze bijzondere taak in veelal risicovolle en complexe omstandigheden uit te voeren, maar enkelen van hen verliezen hierbij zichzelf, omdat ze zoveel gegeven hebben.

Michiel van der Pols (1977) leidde de antiterreureenheid van het Korps Mariniers, is uitgezonden geweest naar Irak en heeft zich jarenlang ingezet voor de verbetering van de veiligheid in het hart van de probleemwijken van Rotterdam. It takes one to know one. Nu helpt hij als doorbraakcoach degenen die in dit werkveld vastgelopen zijn zichzelf weer terug te vinden.

Op basis van de vele coachgesprekken die hij de afgelopen vijf jaar met hen heeft gehad, deelt hij in dit boek waardevolle en vernieuwende inzichten over hoe psychische problemen in dit bijzondere werkveld geheeld en mogelijk voorkomen kunnen worden. Naast zijn eigen levensverhaal vertellen zeven (voormalig) hoog-risico professionals zelf ook hún verhaal. In combinatie met de vele voorbeelden uit zijn coachpraktijk geeft dit boek een unieke inkijk in dit complexe werkveld en in de ziel van degenen die hier werkzaam zijn.

Dit boek is geschreven voor iedereen die begaan, werkzaam of betrokken is bij de krijgsmacht, politie, brandweer of ander hoog-risico beroep en het mentale welzijn van de mens in deze sector belangrijk vindt.

Je koopt het boek op alle bekende online boekenwinkels of op de website van Michiel zelf: https://www.doorbraakcoaching.com/boeken

Populaire Berichten

Verhaal: Blokkade door Henk Boer

Verhaal: Blokkade door Henk Boer

Dit is de eerste aflevering van een nieuw concept! Namelijk verhalen van collega's verteld door ons en gemixt met muziek en audio effecten. Nog niet perfect, maar gaandeweg hopen we zo een unieke manier te kunnen bieden om jullie verhalen (anoniem) te vertellen....

Gesprek: Bas van de Firefighter Stairclimb

Gesprek: Bas van de Firefighter Stairclimb

Het gesprek met Bas van de @firefighter.stair.climb staat online! Alles over wat er komt kijken bij het organiseren van dit evenement terwijl je werkt bij de brandweer en natuurlijk hoe jij je kan voorbereiden De derde editie van de Firefighter Stair Climb vindt...

Wil je een reactie achterlaten?

We hebben geen openbare comment sectie, een gesprek verder aangaan of juist een nieuwe vraag stellen aan collega’s in heel Nederland kan in onze community exclusief voor hulpverleners. Een landelijk netwerk van collega’s.