STATION COFFEE 250GR

5.95

DEFEND THE LINE.  WEAR IT.

 

Echt goede koffie, dat is wat hulpverleners nodig hebben. Wij weten als geen ander wat die nachtdienst met je doet, maar alert zijn is als hulpverlener altijd belangrijk. We laten deze koffie speciaal branden per bestelling. Vanuit onze persoonlijke passie voor koffie wilden we een uniek label met top kwaliteit koffie aanbieden, en dat is gelukt!

De station blend is vol en stevig met subtiele hints naar zacht fruit en pure chocolade, een fijne koffie voor alle collega’s. Ook als je net begint met het drinken van je eerste koffie.

LEVERTIJD +/- 5 WERKDAGEN

1 × MOK
8.95
Wissen

 Van jouw bestelling gaat een deel naar ons AttentieCollega project.

Beschrijving

Echt vers gebrand

We laten de koffie bonen wekelijks vers branden, dan doen we op basis van openstaande orders, jouw koffie wordt dus vers en speciaal voor jou gebrand! “Vers gebrand” vind je op bijna iedere koffie verpakking, maar koffie die ook vers gezet wordt met pas gebrande bonen, smaakt écht anders! De koffie smaakt voller, heeft een (veel) betere crema laag (de olie en suikers van de boon) en heeft nog bijna alle aroma’s! Een echt goed bakkie dus.

Goed bereiden

Doe je de bonen in een vol automaat, piston machine, herbruikbaar Nespresso cupje of filter apparaat? De koffie smaakt overal lekkerder, maar een goede bereiding maakt zeker verschil! Hier vind je de meest populaire zet wijzen, dan kan je kiezen wat het beste bij jou past 🙂We raden je aan de koffie binnen 4 week te consumeren, maar dankzij de speciale sealbag kan je de koffie tot 1 jaar lang blijven drinken, al wordt de smaak dan wel wat minder.

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Maling

Hele bonen, Vers gemalen

Artikelnummer: 3528 Categorie: