STATION COFFEE

7.9517.95

Echt goede koffie, dat is wat hulpverleners nodig hebben. Wij weten als geen ander wat die nachtdienst met je doet, maar alert zijn is als hulpverlener altijd belangrijk. We laten deze koffie speciaal branden bij een Nederlandse koffiebrander welke gespecialiseerd is in speciale koffie melanges. Vanuit onze persoonlijke passie voor koffie wilden we een uniek label met top kwaliteit koffie aanbieden, en dat is gelukt, vinden we zelf 😉

Wissen

 Van jouw bestelling gaat een deel naar ons AttentieCollega project.

Beschrijving

Echt vers gebrand

We laten de koffie bonen wekelijks vers branden, dan doen we op basis van openstaande orders, jouw koffie wordt dus vers gebrand en staat niet maanden op de plank te wachten. “Vers gebrand” vind je op bijna iedere koffie verpakking, maar koffie die ook vers gezet wordt met recent gebrande bonen, smaakt écht anders! De koffie smaakt voller, heeft een (veel) betere crema laag (de olie en suikers van de boon) en heeft nog bijna alle aroma’s! Een echt goed bakkie dus.

Goed bereiden

Doe je de bonen in een vol automaat, piston machine, herbruikbaar Nespresso cupje of filter apparaat? De koffie smaakt overal lekkerder, maar een goede bereiding maakt zeker verschil! Hier vind je de meest populaire zet wijzen, dan kan je kiezen wat het beste bij jou past. We raden je aan de koffie binnen 4 week te consumeren, maar dankzij de speciale sealbag kan je de koffie tot ongeveer een jaar lang blijven drinken, al wordt de smaak dan wel wat minder.

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Hoeveelheid

250GR, 500GR, 1KG