fbpixel

Wij staan ergens voor.

Als hulpverlener, zorgverlener of onderdeel van de strijdkrachten sta je ergens voor. Je staat klaar voor een ander, voor ieder ander. Ongeacht afkomst, uiterlijk, taal, mening, geaardheid, status of gedrag.

Samen met een hele grote groep mensen over de hele wereld zorg jij ervoor dat zij die hulp behoeven dat krijgen en dat het welzijn en de veiligheid van je medemens gewaarborgd blijft. Ook wanneer de spanningen hoog oplopen, ook wanneer je doelbewust wordt aangevallen, ook wanneer je liever bij familie en vrienden was en zelfs wanneer je niet de juiste middelen of steun krijgt zorg jij ervoor dat de klus geklaard wordt, want de klus móet geklaard worden. 

Waar anderen weglopen of wegrennen, kom jij in actie.

Vrijwillig, beroeps of part-time. Eenieder draagt zijn steentje bij aan de gezamenlijke inspanning. Aan de gezamenlijke thin line. We kunnen als losse disciplines en als individuen niets beginnen, alleen samen zorgen we voor een eindresultaat waar we trots op kunnen zijn. Alleen samen klaren we de klus, deze mindset maakt jou als hulpverlener of zorgverlener onderdeel van groep mensen die met elkaar in verbinding staat en er altijd is wanneer nodig. 

In deze bijzondere tijden blijkt eens te meer hoe dun de lijn is, hoe snel het misgaat, hoe hoog de emotie kan oplopen en bovenal hoe ontzettend belangrijk jouw bijdrage is aan het gezamenlijke doel om hulp te bieden aan hen die dat behoeven en de veiligheid en het welzijn van eenieder te waarborgen.

Als discipline verdedig je de eigen lijn (thin line) en samen verdedigen we de lijn die ons verbind. Een lijn die hetzelfde doel aangeeft en een lijn die we altijd samen verdedigen.

ThisLine Thin Line Clothing
ThisLine Thin Line Clothing

Vis Unita Fortior

Geef een antwoord

ThisLine
%d bloggers liken dit: