Over Talisman Tactical

Wij streven ernaar om met onze producten zowel professionals als particulieren te voorzien van handige tools die hen kunnen helpen bij hun dagelijkse taken of in noodsituaties.

Het doel is om zoveel mogelijk resultaat te behalen door het gebruik van eenvoudige en efficiënte producten. Producten die je elke dag met je mee kan dragen.

Bij Talisman Tactical streven we naar het behalen van hoogwaardige resultaten met onze minimalistische producten in de tactische branche. Daarnaast willen wij onze waardering tonen aan hulpverleners en militairen die dagelijks werken aan onze veiligheid.

Door middel van de juiste producten, kan eenieder zichzelf op een eenvoudige manier in veiligheid brengen of handelen in situaties waarbij jij een stap naar voren moet doen.

Korting bij Talisman Tactical

Talisman Tactical is partner van hulpverleners sinds 23/11/2023, sinds die datum kan je als hulpverlener exclusief profiteren van 15% Korting indien je lid bent van hét hulpverleners platform van Nederland.

15% Korting voor hulpverleners

Speciaal voor hulpverleners die lid zijn van het hulpverleners platform van ThisLine is de volgende korting/voordeel beschikbaar: 15% Korting Deze korting kan je innen op de volgende manier(en): online met kortingscode.