Over SWEAT & CALLUSES

SWEAT & CALLUSES is ontstaan vanuit onze liefde voor high-intensity workouts (CrossFit) en de geweldige community die erbij hoort. Het merk staat symbool voor uitdagingen aangaan en nooit opgeven.

We verkopen voornamelijk ruime training- en fitness rugzakken, met meerdere compartimenten en vakken om je spullen op te bergen. Daarnaast verkopen we klittenband patches om de tassen te personaliseren.

We zijn een nieuw merk en het assortiment verder aan het uitbreiden met trainingsaccessoires. Onze hoofddoelgroep zijn dus sporters, maar de rugzakken zijn o.a. ook uitermate geschikt voor de doelgroep van ThisLine.

Hulpverleners krijgen op iedere order vanaf €60,- maarliefst 15% korting.

Korting bij SWEAT & CALLUSES

SWEAT & CALLUSES is partner van hulpverleners sinds 01/06/2024, sinds die datum kan je als hulpverlener exclusief profiteren van 15% korting (vanaf €60,-) indien je lid bent van hét hulpverleners platform van Nederland.

15% korting (vanaf €60,-) voor hulpverleners

Speciaal voor hulpverleners die lid zijn van het hulpverleners platform van ThisLine is de volgende korting/voordeel beschikbaar: 15% korting (vanaf €60,-) Deze korting kan je innen op de volgende manier(en): Kortingscode via de website.

Nog meer partners:

Meer laden...