Selecteer een pagina

REDBAG is partner van hulpverleners!

REDBAG. Soms zegt een naam alles. Ja, we maken tassen, rode tassen. Maar er zit een verhaal achter. Achter iedere tas. Achter het rood. Een REDBAG is een unieke handgemaakte tas, van hoge kwaliteit. Gemaakt i.c.m. het meest heroïsche te recyclen materiaal: brandweerslangen.

Wij hebben we een manier gevonden om het dagelijkse materiaal van brandweermensen te hergebruiken i.p.v. weg te gooien, en met een bewuste en modieuze benadering.

Afgeschreven brandweerslangen die een verhaal van heldendom en broederschap vertellen. Die brandweerslangen verwerken wij in tassen en accessoires.

Niet alleen het recyclen van gebruikte materialen stond centraal, maar we willen ook dat op een maatschappelijk verantwoorde wijze doen.

Met hulp van een sociale werkplaats en het steunen van maatschappelijke, goede doelen. Items die mensen met trots zouden dragen en gebruiken.

Zo ontstond REDBAG.

https://www.facebook.com/REDBAGNL/videos/268413262119831?locale=nl_NL
https://www.redbag.nl

REDBAG kortingscode

REDBAG is partner van hulpverleners sinds 04/12/2023, sinds die datum kan je als hulpverlener exclusief profiteren van 15% Korting indien je lid bent van hét hulpverleners platform van Nederland.

15% Korting voor hulpverleners

Speciaal voor hulpverleners die lid zijn van het hulpverleners platform van ThisLine is de volgende korting/voordeel beschikbaar: 15% Korting Deze korting kan je innen op de volgende manier(en): online met kortingscode.

Hulpverleners, zorgverleners en defensie personeel kunnen lid worden van hét hulpverleners platform van Nederland.

Profiteer ook van voordeel bij onze andere partners:

Meer laden