fbpixel

Word ambassadeur van ThisLine

Promoot jij ThisLine bij jouw vrienden, collega’s of familie? Dan lijkt het ons tof als jij een “ThisLine ambassador” wordt!

Als ambassador wordt je beloond voor het aandragen van members die een bestelling plaatsen, per doorgestuurde klant/bestelling ontvang jij een kortingsbon van €2,50, je kan deze oneindig vaak verdienen en toepassen. Bij het doorverwijzen van 10 vrienden ontvang je op een bestelling dus €25,- korting, op die manier kan je dus gratis bestellen. Tevens krijgt degene die jij doorstuurt naar onze site een korting van 10% op zijn/haar bestelling, win-win-win toch?

Wees creatief

Deel jouw code of unieke link online, op je kazerne of bureau en ontvang korting voor iedereen die een bestelling plaatst. Je kan de link of code ook plaatsen op een website, social media of een intranet.

Ben je een influencer of blogger?

Bekijk dan meteen onze pagina, we hebben diverse mogelijkheden om premium ambassador te worden. Samen willen we bouwen aan een mooi merk.

Hoe werkt het?

  1. Login op je account of maak er een.
  2. Ga op de member pagina naar het tabje “ThisLine Ambassador
  3. Selecteer jouw unieke link of code
  4. Deel de unieke link of code waar jij dat wilt
  5. Wanneer iemand een bestelling plaatst ontvang je een e-mail
  6. Bekijk al jouw verdiende kortingscodes en aangebrachte members op jouw unieke ambassador pagina
  7. Voer bij het plaatsen van een bestelling een van de door jou verdiende kortingscodes in, de kortingscodes vind je in de mail of op jouw ambassador pagina.

Defend the line, together!

Bekijk direct jouw ambassador link

ThisLine