Nieuws
Martijn Meijer
Nieuws
09/27/2022
0 min
1

Iedere bestelling een donatie aan het Rode Kruis

09/27/2022
0 min
1

Vanaf November 2022 doneren we voor iedere geplaatste bestelling €1,- aan het Rode Kruis, een organisatie die wereldwijd actief is en waar veel collega's zich naast hun werk voor inzetten.

De donatie voor het Rode Kruis vervangt ons AttentieCollega project waar dit jaar te weinig gebruik van is gemaakt, wij denken dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een organisatie die dicht bij onze eigen normen en waarden als hulpverleners staat.

Zie je het Rode Kruis, zie je hulp

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Al meer dan 150 jaar. Tijdens noodsituaties, rampen en conflicten.

In Nederland staat het Rode Kruis voor jou klaar. Als je op blaren loopt tijdens de Vierdaagse. Als je je huis uit moet vanwege een gaslek. Of als je, om welke reden dan ook, niet voldoende eten hebt.

Ook wereldwijd helpt het Rode Kruis mensen in nood. Als mensen op de vlucht zijn voor een conflict of te maken  hebben met ernstige voedseltekorten en droogte. Of als hun huis is weggespoeld door een overstroming. 

Het Rode Kruis is er. Voor wie dan ook, waar dan ook, waarom dan ook. Met het grootste vrijwillige hulpverleningsnetwerk ter wereld.  

Zie je het Rode Kruis, zie je hulp.
www.rodekruis.nl

Reacties
Categorieën