fbpixel

ThisLine koffie

ThisLine Koffie

Sinds kort kan je bij ThisLine verse koffie krijgen om jouw alertheid te garanderen. Onze koffie is wat duurder dan een gemiddelde koffie uit de supermarkt, zit in een kleinere verpakking en heeft een langere levertijd dan de meeste online webshops.

SINDS MAART 2020 VERKOPEN WE HELAAS GEEN VERS GEBRANDE KOFFIE MEER 🙁

Naast het feit dat ThisLine natuurlijk een klein bedrijf is wat naast de onregelmatige diensten door collega’s wordt gerund, zijn er een aantal hele goede redenen waarom je onze koffie besteld.

Kwaliteit bonen

De bonen die worden gebruikt voor onze koffie zijn van gecontroleerde afkomst en worden geselecteerd op cupprofiel. Hoe beter de koffie ‘cupt’ (smaakt) hoe hoger de prijs. Deze prijzen liggen zeker zo’n 20% boven het normale marktniveau, duurder is in het geval van koffiebonen dus wel écht beter.

Vers gebrand

We laten de koffie bonen wekelijks vers branden, dan doen we op basis van openstaande orders, jouw koffie wordt dus vers en speciaal voor jou gebrand!

“Vers gebrand” vind je op bijna iedere koffie verpakking, maar koffie die ook verse gezet wordt met pás gebrande bonen, smaakt écht anders! De koffie smaakt voller, heeft een (veel) betere crema laag (de olie en suikers van de boon) en heeft nog bijna alle aroma’s! Een echt goed bakkie dus.

SINDS MAART 2020 VERKOPEN WE HELAAS GEEN VERS GEBRANDE KOFFIE MEER 🙁

Kleine verpakking

De koffie zit in kleinere verpakkingen met een speciaal aromaventiel, de 250gr versie is langer houdbaar, hersluitbaar en zit in een vinyl zak. Dit zorgt ervoor dat jouw koffie lang vers blijft. Je kan de koffie in deze verpakking tot 1 jaar na branden bewaren, al raden we je aan de koffie eerder te consumeren.

Goed bereiden

Doe je de bonen in een vol automaat, piston machine, herbruikbaar Nespresso cupje of filter apparaat? De koffie smaakt overal lekkerder, maar een goede bereiding maakt zeker verschil! Hier vind je de meest populaire zet wijzen, dan kan je kiezen wat het beste bij jou past 🙂

Geniet jij binnenkort van een heerlijk bakje ThisLine koffie?

SINDS MAART 2020 VERKOPEN WE HELAAS GEEN VERS GEBRANDE KOFFIE MEER 🙁

https://thisline.nl/winkel/koffie/station-blend/
ThisLine
%d bloggers liken dit: