fbpixel

Heldenmoed – Coronavirus

Een video voor een ieder die zijn lijn verdedigd, terwijl zij ook angstig zijn, zorgen hebben over het thuisfront en het liefste dicht bij hun naasten zijn. Deze mensen staan voor een dunne lijn, die zij koste wat het kost, in welke situatie dan ook verdedigen en uitdragen. Zij voelen zich geen helden, maar doen hun werk met heel veel passie en trots.

Deze video is een initiatief van o.a. Veiligheidsregio Rotterdam-Rotterdam. Iedereen in Nederland kan meedoen met de actie door een selfie te maken met een A4’tje met daarop de hashtag #heldenmoed om op die manier onze hulp en zorgverleners en iedereen die keihard werkt om het virus tegen te gaan in het zonnetje te zetten in deze moeilijke tijden.

Download en deel #Heldenmoed

Download de afbeelding door ingedrukt te houden op je telefoon of met de rechtermuisknop op een PC en selecteer vervolgens “Afbeelding opslaan” of “Voeg toe aan foto’s” . Delen mag overal zonder toestemming, tag @ThisLineNL

Al deze mensen gaan elke dag toch weer naar buiten, al zouden zij misschien ook wel het liefste thuis zijn bij hun naasten. Dat verdient een applaus.

Geef een antwoord

ThisLine
%d bloggers liken dit: