fbpixel

Symposium geweld tegen hulpverleners

Door de organisatie van het symposium over geweld tegen hulpverleners zijn wij gevraagd of we een bijdrage kunnen en willen leveren aan het symposium, super leuk! Een thema waarvan wij het ontzettend belangrijk vinden dat hier aandacht voor is, dat straffen zwaarder worden en we met z’n allen een vuist vormen tegen hulpverleners geweld. Het is ontzettend mooi dat wij een kleine bijdrage kunnen leveren, het symposium beloofd een mooie dag te worden met mooie sprekers en workshops. Aanmelden kan via de site: symposiumgth2020.nl

Geweld tegen hulpverleners is een actueel thema. Hulpverleners krijgen regelmatig te maken met verbaal en fysiek geweld tijdens het werk. Door meer bewustzijn van het onderwerp ‘geweld tegen hulpverleners’ te creëren kan er verandering plaatsvinden in het optreden tegen geweld.

Dit symposium heeft als doel: het informeren en activeren van hulpverleners met betrekking tot geweld binnen hun vakgebied. Door landelijke attentie voor dit onderwerp te vragen, willen wij een zo groot mogelijke doelgroep bereiken en activeren met dit onderwerp aan de slag te gaan.

Wanneer?
Donderdag 6 februari 2020 van 10:00u – 16:00u.

Door wie?
Dit symposium wordt georganiseerd vanuit de minor ‘Geweld tegen hulpverleners’ van de Hogeschool Rotterdam.

Voor wie?
Voor iedere hulpverlener die met geweld te maken krijgt. Denk hierbij aan verpleegkundigen, ambulancemedewerkers, medisch hulpverleners, politieagenten, medewerkers uit de GGZ of ouderenzorg, brandweermedewerkers, maar ook handhavers.

Maatschappelijk verantwoord
Bij het organiseren van het symposium wordt aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt overgebleven eten en drinken van het symposium gedoneerd aan de Voedselbank.

Geef een antwoord

ThisLine
%d bloggers liken dit: