fbpixel

Fonds Slachtofferhulp

Foto: Fonds Slachtofferhulp

Zoals je wellicht hebt gelezen op een product pagina, doneren wij voor iedere bestelling €1,- aan het fonds slachtofferhulp, op die manier willen wij bijdragen aan een goed doel waar onze doelgroep in de eerste plaats al heel direct iets voor betekent.

Fonds Slachtofferhulp kan niet alleen zorgen voor nazorg, maar werkt ook preventief en kan in gevallen dat de noodhulpverlening niets kan betekenen, soms alsnog hulp bieden middels het noodhulpfonds.

Meerdere onderwerpen

Het fonds slachtofferhulp is er voor slachtoffers in verschillende situaties, hieronder een van de onderwerpen van het fonds.

Over het Fonds Slachtofferhulp

Wat we doen (bron: fondsslachtofferhulp.nl

Dagelijks komen mensen plotseling in een situatie terecht die ze nooit hadden voorzien. Gewone mannen en vrouwen die het liefst een leven leiden dat niet in het teken staat van het slachtofferschap en alle nare gevolgen van dien.
Een traumatische ervaring kan je leven overhoop halen. Het heeft soms grote gevolgen voor jezelf. Maar ook voor je omgeving en uiteindelijk ook voor de hele maatschappij. Wij vinden het belangrijk dat elk mens de gelegenheid krijgt om na een ingrijpende gebeurtenis de draad weer op te pakken en om zich niet langer slachtoffer te voelen.
Wij geloven dat je door een combinatie van de juiste hulp én je eigen veerkracht kunt worden wie je was. In deze film brengen we ons werk en het belang van hulp aan slachtoffers in beeld.
ThisLine
%d bloggers liken dit: