First Responder Benefits

Het enige voordeel programma voor first responders én defensie personeel in 🇳🇱 & 🇧🇪

  Jouw werk doet ertoe   

Jouw werk als first responder doet er toe en vraagt veel van jou en je gezin, dat verdiend soms een klein beetje extra waardering in een wereld waar steeds meer wordt gevraagd van first responders. Wij doen het niet voor de promotie of bonus, wij doen werk vanuit ons hart en met passie en toewijding en dat valt niet altijd in geld uit te drukken.


Heel gebruikelijk bij de westerburen

In de verenigde staten en het verenigd koninkrijk is een korting of extraatje heel gebruikelijk, via diverse partijen kan je jouw status als first responder claimen en ontvang je bij veel bedrijven forse kortingen of gratis upgrades. Dit initiatief willen wij als community voor first responders graag overnemen en meer bekend maken, en dat doen wij met het zogeheten First Responder Benefits programma.


Meer dan korting

Als je jouw account aanmaakt profiteer je niet alleen van kortingen en voordelen bij partners, wij willen juist meer doen dan dat, via de First Responder Community kan je de verbinding zoeken met collega's van alles disciplines in Nederland & België. Van een collega die een bedrijf naast zijn baan runt tot het sparren over materiaal of een toertocht met de motor. De community is veilig en afgesloten en alleen toegankelijk voor first responders, deze accounts worden streng gecontroleerd en gemonitord.

Ook partner worden met jouw bedrijf?

null

Verbinding tussen hulpverleners in Nederland & België

Van handhaving tot brandweer en van kustwacht tot ambulance. In deze moderne online community ben je rechtstreeks in contact met collega's uit Nederland & België

Gecontroleerde Acccounts

Alle accounts in de community worden gecontroleerd en gemonitord zodat we altijd zeker weten wie er toegang heeft.

Veilig & Snel

De community werkt super snel en de omgeving is goed beveiligd dankzij de moderne technieken en servers. 

Korting & Voordeel

Als first responder profiteer jij van voordeel bij partners van de first responder community.

Vragen over de first responder community

Wie heeft toegang tot de community?

First responders uit Nederland & België. Daarmee bedoelen we: Politie, Brandweer, Ambulance / GHOR, Handhaving, Reddingsbrigade, Kustwacht, Rode Kruis, Marechaussee, Defensie

Is de community gratis?

Om lid te worden betaal je een kleine onkosten vergoeding op dit moment. Dit kan mogelijk veranderingen in de toekomst. Word dus meteen lid!

Join the community!

We vragen een minimale onkosten vergoeding van €2,95 per jaar.Tevens kunnen we door de betaling verifiëren dat jij ook echt bent wie je zegt dat je bent. De betaling en je profiel in de community zijn gescheiden van elkaar wat het proces extra veilig maakt.