DoorJamm Nederland

ThisLine is de Nederlandse importeur/dealer van DoorJamm.com, op onze website kan je diverse varianten meteen bestellen. Uiteraard kan je deze (vanaf 20 stuks) ook met een eigen of aangepast ontwerp laten maken voor jouw kazerne, bedrijf of organisatie. Neem voor meer informatie meteen even contact op met Martijn voor meer informatie.

Wat is DoorJamm?

Doorjamm is een flexibele tool voor hulpverleners en multifunctioneel inzetbaar, de DoorJamm is primair ontworpen om deuren open te houden of te voorkomen dat deze in het slot vallen. Je kan deze kleine en makkelijk op te bergen tool daar op diverse manieren voor inzetten. Het product wordt gemaakt en geprint in de Verenigde Staten en is gemaakt van hoogwaardig rubber.

DoorJamm in gebruik

De beste manier is om de doorjam om beide klinken te hangen, de deur kan vervolgens wel gesloten worden maar valt niet in het slot, hierdoor is de terugweg geborgd en weten andere hulpverleners meteen waar ze moeten zijn of welke ruimtes al gecontroleerd zijn.

DoorJamm bij je dragen

De DoorJamm kan je gemakkelijk bij je dragen door hem in een zak te doen, aan je uitrusting te bevestigen met een karabijnhaak of met de speciale houder voor je koppel. De DoorJamm is bedacht door Steve en Chris, twee agenten in Los Angeles, zij zorgen voor een hoogwaardig eindproduct en maken iedere order met veel zorg voor jou als collega hulpverlener.