fbpixel

AttentieCollega project

Sinds het begin van ThisLine doneren we voor iedere bestelling €1,- aan het Fonds Slachtofferhulp, een prachtig goed doel waar we in totaal al een leuk bedrag naar over hebben mogen maken dankzij – en namens – jullie! En toch gaan we iets veranderen, we hebben gemerkt dat acties als een bloemetje of pakketje met goodies naar collega’s die dat om wat voor reden dan ook verdiend hebben heel erg gewaardeerd wordt en in sommige gevallen een hele directe (positieve) impact hebben.

Regelmatig sturen wij in samenwerking met jullie dergelijke pakketjes, een bloemetje of een andere attenties naar collega’s uit welke kolom dan ook. Vorige week is er na een leuke actie met Rik Dokter het idee ontstaan om hiervoor iets beters op te zetten, op deze manier kunnen we gemakkelijker meewerken aan dergelijke mooie initiatieven en is daar wat meer budget en een speciale rekening voor beschikbaar. We noemen dit vanaf heden het AttentieCollega project, om duidelijk en overzichtelijk naar dit project te kunnen verwijzen.

Hoe werkt het “AttentieCollega” project?

We gaan de actie als volgt opzetten, soortgelijk als de donatie voor het FSH en met een paar voorwaarden.

 • Voor iedere bestelling altijd €1,- naar de AttentieCollega rekening. Dit is een aparte rekening in ons beheer.
 • De €1,- is verwerkt in het totaalbedrag van jouw bestelling en wordt niet apart berekend.
 • Het geld op deze rekening blijft beschikbaar om een attentie te leveren aan een collega.
 • De collega is in actieve dienst, dit kan zijn bij iedere kolom, discipline of bedrijf wat bijdraagt aan de gezondheid of veiligheid van burgers een daarmee de (gezamenlijke) thin line verdedigd/beschermt.
 • Een actie aanmelden kan door contact met ons te leggen, dan bekijken we samen en per geval de mogelijkheden.
 • Indien mogelijk delen we de attentie of het ontvangst hiervan op social media (geen verplichting).
 • Periodiek plaatsen wij hier de afschriften van deze spaarrekening van het AttentieCollega project, zoveel mogelijk worden de afschriften duidelijk omschreven.
 • De rekening is in ons eigen beheer, voor vragen zijn we altijd bereikbaar. Tussenkomst van een notaris e.d. is in dit stadium niet betaalbaar en streeft het doel voorbij. Indien de bedragen/afschrijvingen en daarmee de belangen groter worden zullen we dit alsnog overwegen.

  AttentieCollega aanvraag
  Geef een antwoord

  ThisLine