fbpixel

AttentieCollega Project

We hebben gemerkt dat acties als een bloemetje of pakketje met goodies naar collega’s die dat om wat voor reden dan ook verdiend hebben heel erg gewaardeerd wordt en in sommige gevallen een hele directe (positieve) impact hebben. Daarnaast willen we kunnen bijdragen aan toffe initiatieven en goede doel acties namens jullie (de ThisLine familie.)

Goede doelen en initiatieven

Regelmatig sturen wij in samenwerking met jullie dergelijke pakketjes, een bloemetje of een andere attenties naar collega’s uit welke kolom dan ook. Dit kan zijn om medeleven te betuigen, een collega een hart onder de riem te steken of omdat een collega naar jouw of ons idee mooi werk heeft geleverd.

Meer budget beschikbaar

Met het AttentieCollega kunnen we gemakkelijker meewerken aan dergelijke mooie initiatieven en is daar wat meer budget en een speciale rekening voor beschikbaar. We noemen dit vanaf heden het AttentieCollega project, om duidelijk en overzichtelijk naar dit project te kunnen verwijzen.

Hoe werkt het “AttentieCollega” project?

We gaan de actie als volgt opzetten, soortgelijk als de donatie voor het FSH en met een paar voorwaarden.

 • Voor iedere bestelling altijd €1,- naar de AttentieCollega rekening. Dit is een aparte rekening in ons beheer.
 • De €1,- is verwerkt in het totaalbedrag van jouw bestelling en wordt niet apart berekend.
 • Het geld op deze rekening blijft beschikbaar om een attentie te leveren aan een collega of een bijdrage te leveren aan goede doelen of toffe initiatieven.
 • De collega is in actieve dienst, dit kan zijn bij iedere kolom, discipline of bedrijf wat bijdraagt aan de gezondheid of veiligheid van burgers een daarmee de (gezamenlijke) thin line verdedigd/beschermt.
 • Een actie aanmelden kan door contact met ons te leggen, dan bekijken we samen en per geval de mogelijkheden. Veelal doen we dit ook spontaan.
 • Indien mogelijk delen we de attentie of het ontvangst hiervan op social media (geen verplichting).
 • De rekening is in ons eigen beheer, voor vragen zijn we altijd bereikbaar. Tussenkomst van een notaris e.d. is in dit stadium niet betaalbaar en streeft het doel voorbij. Indien de bedragen/afschrijvingen en daarmee de belangen groter worden zullen we dit alsnog overwegen.

  AttentieCollega aanvraag
  Geef een antwoord

  ThisLine
  %d bloggers liken dit: